30 de set. 2013

Bodega Corbalán estrena noves instal·lacions

Hola amics, aquest darrer dissabte (28 de setembre) hem estrenat les noves instal·lacions de la Bodega Corbalán, al carrer Narcís Monturiol, 48 de Vilassar de Mar. La nova botiga està ubicada a l'edifici Mercat, al bell mig de l'eix comercial més important del poble. La nova Bodega Corbalán, un referent de qualitat i servei a Vilassar de Mar, estrena un local comercial més modern i funcional pensat per facilitar les compres a tots els clients i públic en general. La Bodega ha ampliat el seu nombre de referències en tots els àmbits: vins, caves, licors, aigües, cerveses i refrescs.

La inauguració de la nova Bodega Corbalán va coincidir amb la del nou mercat municipal i la primera Nit del Comerç de Vilassar de Mar, que va omplir de gom a gom els carrers de la població entre les 8 del vespre i les 12 de la nit.

La inauguració de la nova Bodega Corbalán va comptar amb la presència de l'alcalde de la població, Joaquim Ferrer, i de diversos membres del consistori, que van brindar amb les propietàries de la bodega, Isabel i Maravillas Corbalán, per l'èxit en aquesta nova etapa de l'establiment que va obrir les seves portes per primer cop el 1977.

Bodega Corbalán, el celler de Vilassar.

Les germanes Corbalán amb l'alcalde Joaquim Ferrer
Un bon assortit de vins i caves
La bodega, vista des de l'exterior
Atenent als clients durant la nit de la inauguració
Detalls de qualitat