18 de març 2011

Vichy Catalán 1881

L'aigua catalana per excel·lència. L'aigua de sempre, embotellada en un envàs exclusiu d'estètica modernista. Així és Vichy Catalán 1881, una marca que rememora els seus orígens amb una nova ampolla d'edició limitada que ens transporta en el temps fins a 1881, la data en que es va iniciar l'explotació industrial d'aquesta marca mítica d'aigua mineral natural carbònica. El nou envàs recrea el modernisme imperant a finals del segle XIX que, en un exercici d'evolució racional es transforma en un modernisme de disseny modern, contemporani. El resultat és una ampolla d'una bellesa aclaparadora, que realça encara més la qualitat excepcional d'aquesta aigua “premium”.

La inspiració modernista que embolcalla el nou envàs de Vichy Catalán –amb profusió de línies corbes, formes arrodonides i asimètriques i utilització d'elements vegetals– transmet uns valors culturals íntimament lligats a les arrels i, alhora, enalteix la personalitat única del producte. Vichy Catalán, una de les marques més prestigioses del mercat europeu d'aigües minerals, brolla espontàniament a 60ºC amb el seu propi gas carbònic del fontanal Vichy Catalán de Caldes de Malavella (Girona). Les seves especials propietats minero-medicinals i el seu gust inconfusible l'han convertida en una de les aigües minerals predilectes dels professionals de la restauració i dels consumidors catalans i espanyols.

El consum d'aigua mineral natural carbònica Vichy Catalán disminueix el risc de patir malalties cardiovasculars segons confirmen els resultats de diversos estudis científics realitzats durant els darrers anys pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC). Segons aquests estudis la ingesta habitual d'aquesta aigua redueix els índex totals de colesterol prop d'un 10% i gairebé un 15% els del LDL-colesterol o colesterol dolent en dones post-menopàusiques.