22 de juny 2011

The London N º 1

The London N º 1 és una ginebra del selecte grup de ginebres "super premium" fabricada, destil·lada i embotellada a Anglaterra. La característica principal és el seu color blau turquesa i la forma rodona i aplanada de la seva elegant ampolla.

 

La producció de The London N º 1 va començar el 2006, a Londres. Té un procés de triple destil·lació artesanal supervisada constantment pel mestre destil·lador Charles Maxwell. El seu sabor únic ve donat per la qualitat de les matèries primeres utilitzades en la seva elaboració, gra anglès de la més alta qualitat i una exclusiva i refinada barreja de 12 botànics minuciosament seleccionats procedents de tot el món: ginebre de Dalmàcia; càssia xinesa; canyella de Ceilan, pells de llimones i taronges, arrel de lliri i bergamota d'Itàlia; arrel de angèlica i sajolida dels Alps francesos, ametlles gregues; regalèssia turc i coriandre marroquina.

The London N º 1 té un generós 47% d'alcohol i es presenta en una ampolla translúcida de 70 cl. És una ginebra sofisticada i equilibrada, ideal per prendre sola, amb gel, com a ingredient principal de determinats còctels i combinada amb aigua tònica, doncs les seves refrescants notes balsàmiques i de ginebre equilibren perfectament la dolçor de la tònica.