7 de febr. 2011

Estrella Damm Inedit


Estrella Damm Inedit és un cupatge únic de llevat, aigua, malt d’ordi i blat aromatitzat amb coriandre, pell de taronja i regalèssia. Aquesta cervesa ha estat creada pels mestres cervesers de Damm i per Ferran Adrià -el més internacional dels nostres xefs-, el seu col·laborador Juli Soler i l'equip de sommeliers del restaurant El Bulli . És un nou concepte de cervesa, pensada per acompanyar els àpats. 

D'alta intensitat i complexitat aromàtica i amb un aspecte lleugerament tèrbol, la cervesa Inedit és molt afruitada i floral al nas, amb sensació de llevat fresc i reminiscències d’espècies dolces. La textura és cremosa i fresca, amb un carbònic delicat. Té un post gust llarg.

La Inedit és una cervesa suau (4,8º d'alcohol). El fabricant recomana mantenir l'ampolla en una glaçonera i servir-la en copes de vi blanc. Per tal d’apreciar perfectament totes les virtuts del producte, és important no emplenar més de la meitat de la copa. La temperatura de servei recomanada és entre 4º i 8ºC. Es comercialitza en dos formats: 75 i 50 cl.