9 de febr. 2011

Hendrick's Gin

La ginebra Hendrick's es destil·la en petites quantitats en un dels quatre vells alambins Carter-Head que queden a tot el món. A diferència de la majoria de ginebres, la Hendrick's Gin es produeix al sud-oest d'Escòcia, seguint una tradició mantinguda en secret.

És una ginebra original i singular que no se sembla gens a les London dry gin convencionals. Incorpora alcohol en gra de gran qualitat, una barreja de plantes botàniques (gran de coriandre, baies de ginebró, angèlica, comí, pell de llimona), una infusió de cogombre d'holanda i una destil·lació de pètals de roses de Bulgària que potencien el seu sabor i la converteixen en una ginebra excepcional i única en la seva espècie.

Elaborada per Girvan Destillery, la Hendrick's Gin té més perfum que una ginebra regular, una destil·lació molt neta i un cos mitjà. El cogombre, a més, li atorga una suavitat especial. Aquesta ginebra "premium" té un percentatge alcohòlic de 44 graus i es presenta en una ampolla fosca i elegant de 70 centilitres.